Skip to main content

De vrijwilligerstraining Empowerment is bedoeld als introductie voor vrijwilligers die deelnemers willen begeleiden met behulp van empowerment.

Bron

Wat houdt het in?

De cursussen Empowerment zijn ontwikkeld om deelnemers hun eigen talenten, vaardigheden en mogelijkheden te laten verkennen en zo hun zelfvertrouwen en zelfredzaamheid te vergroten. Tijdens deze training leer je meer over empowerment en hoe je de materialen kunt inzetten.

Voor wie geschikt?

De vrijwilligerstraining Empowerment is voor vrijwilligers NT1 en NT2 die willen deelnemers begeleiden bij het ontwikkelen van zelfinzicht en zelfvertrouwen. 

Vorm en duur?

Er zijn twee bijeenkomsten van ieder maximaal 3 uur. Bijeenkomst 1 (Empowerment) gaat over het belang van empowerment. Bijeenkomst 2 (Materiaal voor empowerment) gaat over het materiaal dat gebruikt wordt voor empowerment.

Hoe meedoen of gebruiken?

Deze training is voor taalvrijwilligers die NT1 en/of NT2-deelnemers willen coachen op het gebied van gezondheidsvaardigheden. Vraag je coördinator of docent om deel te nemen. Nog niet actief als taalvrijwilliger? Meld je hier aan.

Heb je vragen?

Heb je een vraag, stel hem hier

Participatie en werk Training Vrijwilligers NT1 NT2 Op weg naar 1F / Basisniveau 1 Op weg naar 2F / Basisniveau 2 Vanaf A2 naar B1 Werken met materialen
Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.