Skip to main content

Wat vind je hier?

Als vrijwilliger oefen je met je deelnemer(s) om een bepaalde basisvaardigheid te versterken. Dit kan een-op-een of in groepjes, in of buiten de klas. Je bent bijvoorbeeld taalmaatje of ondersteunt in de klas een rekendocent.

Per basisvaardigheid en thema vind je oefenmateriaal om met je deelnemer(s) te gebruiken. Om je eigen vaardigheden als coach te versterken vind je trainingen, praktische e-learnings en handige webinars.

Bespreek met je docent of coördinator hoe je toegang kan krijgen tot de oefenmaterialen en het trainingsaanbod. Voor het extranet van Stichting het Begint met Taal kan je inloggegevens vragen bij je coördinator. Wil je materialen bestellen uit de Bestelportal van Taal voor het Leven? Dat kan je coördinator voor je doen.

Aan de slag met basisvaardigheden

Wil je oefenmateriaal zoeken om te gebruiken met je deelnemer? Of wil je het oefenmateriaal op de juiste manier leren gebruiken of je eigen vaardigheden als coach verbeteren?

Start direct

Wil je oefenen met je deelnemer? Bespreek wat je deelnemer beter wil kunnen in het dagelijks leven. Denk aan het juiste (taal)niveau van je deelnemer.
Wil je je eigen vaardigheden als coach ontwikkelen? Start dan ook hier om snel een webinar, training of e-learning te vinden.

Voor wie ga je aan de slag?

Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.