Skip to main content

NT1-docenten is een werkgroep van onafhankelijke vrijwilligers met als doel: meer verbinding en uitwisseling tussen NT1-docenten. De werkgroep organiseert jaarlijks een conferentie voor docenten NT1 en verzorgt een nieuwsbrief die 5 à 6 keer per jaar verschijnt.

Bron

De werkgroep NT1-docenten begon met een conferentie in 2018. Op deze eerste conferentie gingen de NT1-professionals aan het werk om te kijken hoe ze NT1 meer onder de aandacht zouden kunnen krijgen. Er waren workshops, een materialenmarkt en ook tijdens de pauzes werd volop informatie uitgewisseld. Bij de afsluiting werden twee werkgroepen opgericht: de ene ging aan de slag met het organiseren van een volgende conferentie, de andere met het opzetten van een nieuwsbrief.

Sinds dat jaar wordt jaarlijks een NT1-conferentie voor docenten georganiseerd; een drukbezochte dag met workshops en materialen van allerlei betrokkenen uit het land. De eerstvolgende conferentie is op 22 maart 2023. Aanmelden kan via deze link.

De werkgroep verstuurt regelmatig nieuwsbrieven met artikelen, columns, nieuws en interviews. Een goede manier om op de hoogte te blijven van wat er zoal gebeurt in het NT1-veld. Heb je interesse om de nieuwsbrief te ontvangen? Klik dan op de betreffende link op de website van NT1-docenten: www.nt1-docenten.nl. Via de website kan je ook eerdere nieuwsbrieven inzien.

Basis over basisvaardigheden Digitale vaardigheden Educatie Lezen en schrijven Rekenen Interventie Organisatie Docenten
Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.