Skip to main content

Wil je als vrijwilliger of begeleider aan de slag met Succes! Digitale vaardigheden? Dan moet je eerst de Basistraining Taal voor het leven volgen en daarna de verdiepende module ‘Digitale vaardigheden’.

Bron

Wat houdt het in?

In de verdiepende module Digitale vaardigheden leer je hoe je de boekjes van Succes! DIgitale vaardigheden kunt inzetten en hoe je je deelnemer kunt coachen op het gebied van digitale vaardigheden. 

Voor wie geschikt?

De verdiepende module Digitale vaardigheden is bedoeld voor vrijwilligers die hun deelnemer willen coachen met digitale vaardigheden. Succes! Digitale vaardigheden bestaat uit boekjes op niveau Instroom, 1F en 2F. Voor anderstaligen is spreekniveau minimaal B1 vereist.

Vorm en duur?

De verdiepende module Digitale vaardigheden duurt één dagdeel en wordt op locatie of online gegeven. 

Hoe meedoen of gebruiken?

Deze training is voor taalvrijwilligers die NT1 en/of NT2-deelnemers willen coachen op het gebied van digitale vaardigheden. Vraag je coördinator of docent om deel te nemen. Nog niet actief als taalvrijwilliger? Meld je hier aan.

Heb je vragen?

Heb je een vraag, stel hem hier

Digitale vaardigheden Training Vrijwilligers NT1 NT2 Op weg naar 1F / Basisniveau 1 Op weg naar 2F / Basisniveau 2 Vanaf A2 naar B1 Werken met materialen
Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.