Skip to main content

Onlangs gingen we op de koffie bij Danner & Danner. Als aanbieder van Taalschakeltrajecten hadden zij een aantal vragen over het aanvragen van diploma-erkenning voor de taalschakeltrajecten. Die beantwoordden we graag!

Diploma-erkenning is namelijk een voorwaarde voor het mogen aanbieden van Taalschakeltrajecten. Na een tip van de MBORaad namen zij hiervoor contact op met onze Vraagbaak Taalschakeltrajecten.

Vraagbaak collega’s Marleen Hensbergen en Haas de Groot gingen in februari op werkbezoek bij Danner & Danner om te praten over hun ervaring met het aanvragen van diploma-erkenning voor (alle zeven!) taalschakeltrajecten. Hierbij kregen zij ook de mogelijkheid om een kijkje te nemen in een taalschakelklas vol met jonge gemotiveerde nieuwkomers. Deze kans lieten zij uiteraard niet liggen! 

Bedankt voor de inspiratie en de gastvrijheid Jorrit Danner en Carlade Laat. Bekijk hieronder hoe ons bezoek eruit zag.

Wil je als (potentiële) aanbieder meer weten over Taalschakeltrajecten? Of over het aanvragen van diploma-erkenning hiervoor? Neem dan contact met ons op via onze website. Het Vraagbaak team staat graag voor je klaar.

Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.