Skip to main content

Op dinsdag 20 september organiseert het Expertisepunt Basisvaardigheden een uitwisselingsbijeenkomst tussen alle Tel mee met Taal experimenten uit 2022. Zij werken allen op een innovatieve manier aan het bereiken van mensen met beperkte basisvaardigheden. Tijdens deze bijeenkomst horen we wat de experimenten doen, leren we van elkaar en worden mogelijk behulpzame contacten gelegd. Daarnaast informeren en inspireren we anderen graag met de innovatieve aanpakken waaraan de experimenten (gaan) werken.

Voor wie? 

De Tel mee met Taal experimenten die in 2022 van start gaan, wisselen met elkaar uit. Daarnaast kun jij tijdens de bijeenkomst zelf inspiratie opdoen. Bijvoorbeeld als je als professional of vrijwilliger betrokken bent bij taaleducatie voor volwassenen, je toeleiding verzorgt naar cursusaanbod of een oud-deelnemer bent van cursussen gericht op basisvaardigheden. Ook beleidsmedewerkers, onderzoekers en anderen die interesse hebben in innovatieve voorbeelden zijn welkom. 

Locatie 

We zijn in gesprek met twee geschikte locaties. Voor onze bijeenkomst zal dan een korte rondleiding op locatie plaatsvinden. Wij houden jullie op de hoogte wanneer de locatie definitief vaststaat. De middag duurt van 14:00-17:00 uur.

Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.