Skip to main content

Succes! Digitale vaardigheden helpt bij het verbeteren van digitale vaardigheden. De methode bestaat uit losse boekjes en een Basishulp digitale vaardigheden met extra uitleg. De boekjes gaan over situaties uit het dagelijks leven of werk.

Bron

Wat is het?

Succes! Digitale Vaardigheden bestaat uit boekjes, een e-learning en een Basishulp Digitale vaardigheden. In alle boekjes staan opdrachten die passen bij de dagelijkse praktijk van deelnemers. Daarnaast is er een Basishulp Digitale vaardigheden. Die bestaat uit een uitgebreide set Digitaalkaarten (A4’tjes met uitleg en oefensuggesties bij veel voorkomende problemen op 2 niveaus). Deelnemers kunnen online oefenen met de e-learning. Hiervoor is geen inlogcode nodig. 

Oefenmateriaal geschikt voor?

Succes! Digitale vaardigheden is geschikt voor NT1- en NT2-deelnemers. Het taalniveau van de Instroom-boekjes is Instroom. Het taalniveau van de Basisniveau 1-boekjes is 1F. Voor anderstaligen is minimaal spreken op niveau A2 vereist.

Hoe kom je eraan?

Aangesloten organisaties kunnen de Succes! Digitale vaardigheden-boekjes en de Basishulp Digitale vaardigheden bestellen via de bestelportal van Taal voor het Leven. Wil je als vrijwilliger of begeleider aan de slag met Succes! Digitale vaardigheden? Dan moet je eerst de Basistraining Taal voor het leven volgen en daarna de verdiepende module ‘Digitale vaardigheden’.

Heb je vragen?

Heb je een vraag, stel hem hier.  

Digitale vaardigheden Materiaal E-learning Vrijwilligers NT1 NT2 Op weg naar instroom Op weg naar 1F / Basisniveau 1 Vanaf A2 naar B1
Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.