Skip to main content

Vorige week dinsdag 8 juni organiseerden wij samen met DUS-i het eerste digitale Vragenuur rondom de Tel mee met Taal subsidieregeling Werkgevers.

Overweldigd door aanmeldingen 

Het aantal aanmeldingen was overweldigend. Vanwege het grote aantal deelnemers kiezen we ervoor om eerst de vragen te verzamelen en die vervolgens te groeperen en te behandelen. Hieronder zie je het resultaat: we hebben bijna 50 vragen uit het werkveld kunnen beantwoorden. De vragen varieerden enorm en gingen over onderwerpen zoals de doelgroep, de toetsen niveaubepaling, het aanvraagproces, de subsidiabele kosten en eigen bijdrage, trajecten en de administratie. 

Heb je nog meer vragen? 

Staat het antwoord op jouw vragen er niet tussen? Voor vragen over deze Tel mee met Taal subsidie, andere financieringsmogelijkheden of andere vragen rondom het thema Basisvaardigheden zijn we altijd bereikbaar: 

  • via ons contactformulier op de website 
  • telefonisch elke werkdag tussen 10:00-12:00 uur op 085-760 740. 

Taalvriendelijkheid op de Werkvloer 

Omdat je dit nieuwsbericht leest heb je waarschijnlijk interesse in het verbeteren van basisvaardigheden van (je) werknemers. Veiligheid, hygiëne en digitaal mee kunnen doen zijn belangrijke thema’s bij werkgevers. Hiervoor zijn goede basisvaardigheden nodig bij werknemers én klanten. Hoe ga je hier als bedrijf mee om? En wat heb je daar als bedrijf voor nodig? In het project Taalvriendelijkheid op de Werkvloer is hier volop aandacht voor. Graag vertellen we je hier meer over via deze link. 

Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.