Skip to main content

Het Netwerk NT1-docenten begon met een conferentie in 2018. Het doel: meer verbinding en uitwisseling tussen NT1-docenten. 

Bron

Op deze eerste conferentie in 2018 gingen de NT1-professionals aan het werk om te kijken hoe ze NT1 meer onder de aandacht zouden kunnen krijgen. Er waren workshops en een materialenmarkt, en ook tijdens de pauzes werd volop informatie uitgewisseld. Bij de afsluiting werden twee werkgroepen opgericht: de ene ging aan de slag met het organiseren van een volgende conferentie, de andere met het opzetten van een netwerk.  

Sinds dat jaar wordt jaarlijks een NT1-conferentie voor docenten georganiseerd; een drukbezochte dag met workshops en materialen van allerlei betrokkenen uit het land. In 2021 is deze online georganiseerd. Via deze link kun je het verslag lezen. De eerstvolgende conferentie is op 20 januari 2022.

Het netwerk stuurt regelmatig nieuwsbrieven uit, met artikelen, columns, nieuws, interviews. Een goede manier om op de hoogte te blijven van wat er zoal gebeurt in het NT1-veld. Heb je interesse om de nieuwsbrief te ontvangen? Klik dan op deze link. Op de website kan je ook eerdere nieuwsbrieven inzien.  

Basis over basisvaardigheden Digitale vaardigheden Educatie Lezen en schrijven Rekenen Interventie Organisatie Docenten
Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.