Skip to main content

Op 30 november is het zover. Dan is de allereerste Dag van de Digitale Inclusie in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum. Centraal staat de vraag: “Hoe dichten we de digitale kloof?” Tijdens deze dag staan kennis en inspiratie, onverwachte ontmoetingen en kennisuitwisseling centraal. De organisatie ligt in handen van de Alliantie Digitaal Samenleven. 

Het is belangrijk om werk te maken van een digitale samenleving met gelijke kansen voor iedereen. Daarbij is iedereen nodig, want digitale inclusie raakt alle domeinen en dat vergt nieuwe samenwerkingen. 

Wil je weten hoe je lokaal aan de slag gaat met digitale inclusie? Kom dan naar het kennisatelier dat het expertisepunt  organiseert op deze dag. Daarin delen we de belangrijkste lessen vanuit de publicatie "Wat werkt bij digitale inclusie". In dit kennisatelier ervaar je met persona's en hun verhalen welke uitdagingen deze persona's hebben met de digitale wereld. En bedenk je zelf een aanpak waarbij je de werkzame ingrediënten uit de publicatie gebruikt. Een praktische workshop waarin je kennis van wetenschappers, professionals en ervaringsdeskundigen direct inzet.
 

Terug naar boven

Op de hoogte blijven?

Heb je interesse in meer informatie over basisvaardigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.