Kennisatelier Werving NT1…dat doe je niet alleenmaandag 31 mei 2021

15:30

Je bent al druk met de aanpak van laaggeletterdheid en basisvaardigheden. De inloop en doorverwijzing gaat eigenlijk best prima. Maar het zijn vooral NT2 taalvragers die zich melden. Met veel tijd en energie ben je bezig om de NT1 doelgroep binnen te halen. Toch wil het niet helemaal vlotten. Steeds vaker stel je jezelf de vraag: hoe dan? Wat is nu de sleutel tot succes?

Maastricht University deed hier samen met het Kohnstamm Instituut en de UNESCO Leerstoel Volwasseneneducatie (Vrije Universiteit Brussel) onderzoek naar. Zij hebben gekeken hoe experts in Nederland én in het buitenland NT1’ers werven voor taal- of rekentrajecten. Professor dr. Maurice de Greef neemt ons mee in het onderzoek.

Wat is de opgedane kennis? Waar kun jij direct mee aan de slag? Daar is hij heel duidelijk en concreet over. Wil je meer weten? Meld je dan nu aan voor dit kennisatelier en raak geïnspireerd.
Deze sessie heeft hij eerder al eens gegeven in maart, maar deze was binnen 1 dag vol. Nu dus op herhaling voor het Expertisepunt Basisvaardigheden.

Helaas is het kennisatelier vol.